Tänään on kaverini koiran Masan 3-vuotis synttärit. Roni pääsee siis pitkälle lenkille labukan kanssa syntymäpäivän kunniaksi. Viime aikoina Roni on kyllä ollut ihan mahdoton (johtuu varmaan vuodenajasta...). Lenkillä sinkoillaan ympäriinsä ja vikitellään jokaista vastaantulevaa narttua. Jos Vili on vielä mukana voi sanoa ettei lenkistä tule yhtään mitään.

   Eilen oli Vilin koulutus. Meni todella kehnosti. Viliä ei voinut vähempää kiinnostaa makupalat tai minä, vaan nenä kulki koko ajan maassa ja suuhun meni varmaan litrakaupalla ruohoa. Joko en osannut motivoida tarpeeksi tai sitten oli vain huono päivä. Rasittavaa ja pitkäpiimäistä se silti oli. Koirien ohitus oli yhtäkuin koiran kiskomista nolostuneena kaikkien muiden edessä. Kyllä silti jotain pientä hyvääkin tapahtui sen pienen ajan kun Vili keskittyi. Liikkeestä seisominen meni hyvin ja maassa Vili pysyi pari sekunttia pidempää. Toivottavasti seuraavalla kerralla menee paremmin. Pitää varmaan ottaa jokin lelu mukaan ja jotain extra hyviä makupaloja. Kotona kyllä pitäis treenailla enemmän, että pääsisi nyt syksyllä tai ensi keväänä agilitykurssille ja siitä vuosi eteenpäin ehkä jo kisaamaan.

  Hiirillä on edelleen loisia. Kyllä tässä meinaa hermo mennä. Ensi kuussa loiskarkotus ja jos se ei auta, pitää mennä eläinlääkärille. Muuten menee hyvin. Vappu nyt on vähän tuhdissa kunnossa ( Syönyt vähän supa hamsteria) ja Vuokko kasvanut kovasti. Pitäisi muistaa nyt viikonloppuna juoksuttaa hiirulaisia kunnolla. Kädessä molemmat ovat tosi nätisti ja eilen pikkuiset saivat voikukanlehtiä (vai oliko se toissapäivänä). Uutta isompaa terraariota kaavailen ja loma-asuntoa. Syksyllä sitten lisää hiiriä jos vanhemmat antavat.

  Kotilot ovat todellakin virkistyneet. Sen kertoo jo se, että Pipsa pyöräytti 288 munaa. Yhden munan laitoin hautomoon ja todellakin toivon ,että sieltä jotain kuoriutuisi. Pojan nimen saisi tuo uusi kotilovaavi ja olisi todennäköisesti viimeinen aksu (muttei kotilo).

Eipä tässä muuta. Lisään pari kuvaa hiirulaisista ja koirista.

 

 

 

 

Vappu.

Rön

Vili vappuna

Täs on jo vanha kuva hiiristä.