Blogin ulkoasu ja nimi saivat uutta ilmettä. Ulkoasu ei silti ole vieläkään sellainen kuin toivoisin ja lopullinen ulkoasu on vasta suunnittelun alla.

Mutta mistä nimi Koiran vuosi tulee. Halusin jonkin lyhyemmän ja ytimekkäämmän jutun, joka liittyy koiriin. Koiran vuosi liittyy kiinalaisiin horoskooppeihin, ja yllättävää varmasti, olen itse merkiltäni koira. Koiran vuosi tuntui oikein osuvalta, kirjoittelenhan vuoden mittaan koirieni kuulumisia :) 

Tänään minulla ei ole laittaa yhtään uusia kuvia koirista (jouluna jäi kamera kotiin, mikä harmittaa nyt suunnattomasti :(), mutta sitäkin enemmän pikkuhamstraajastani :D Vicky on saanut paljon massaa, ja alkaa muistuttamaan pikkuhiljaa oikeaa hamsteria. Ennen ei edes huomannut sitä, kun Vicky istahti kädelle, mutta nykyisin pienen möhkäleen painoa ei voi olla huomaamatta. Hahaa, lihottaminen on siis onnistunut. Olen nimittäin pitänyt tarkan huolen siitä, että Victorian lautaselta löytyy joka päivä paljon proteiinia.

 

Liha uppoaa hyvin ;)

Liikuntaa. Messuilta ostetut tikkaat, jotka ovat yllättävän toimivat terrassa.

Kuva missä Vicky on vielä vauvan ulkomuodossa :)

Vickyn lempipuuha, ulkoilu nimittäin.

Että osaakin olla suloinen <3

Koirien kanssa tuli ulkoiltua paljon syksyllä. Sain niistä myös aika onnistuneet kuvat, jotka jäivät silloin laittamatta tänne. Ehkä nyt olisi aika "julkistaa" ne :)

 

Vili ja kanervat, onnistuneempi versio :)

Ronin naama :) Omasta mielestäni tässä on kiva varjostus