...ja odotan sitä kauhun ja ilon sekaisin tuntein! Se on siis 26.8., eli torstaina :D. Ollaan Vilin kanssa harjoiteltu paikallaanoloa, joka menee hyvin. Mutta häiriötekijöiden keskellä ja jos itse jännitän vähänkin, se ei suju. Onneksi ohjaajaa voi pyytää pitää Vilistä kiinni...Muuten seuraamiset ja yhteistyön sujuminen ovat aika peruspuuroa, joten meidän pitäisi päästä läpi. Ainoastaan luoksepäästävyys voi tuottaa ongelmaa. Vili on aika arkajalka, ja jos ihminen ryntää hirveän iloisesti Vilin luokse, koira menee lukkoon. Toivotaan, että ohjaaja älyää tervehtiä koiraa oikeaoppisesti, elikkäs menee kyykkyyn ja antaa Vilin nuuskia ensin jne..Noh, kaikki menee varmasti hyvin, turha sitä vielä hermoilla (tai no turha hermoilla ollenkaan). Hauskaa sekin tulee varmasti olemaan :D

Harmi vaan kun ensimmäinen TOKO-koulutus menee väliin. Toivottavasti agility ja TOKO eivät mene päällekkäin, koska haluan käydä molemmissa. Toivottavasti se ei käy liian rankaksi Vilille...Sen näkee sitten.

Ja en vieläkään voi laittaa kuvia (aargh...). Sain juuri ihan kivoja kuvia lenkiltä, vaikka Vili osaa ottaa ihan ihme ilmeitä kuvissa...Luulin, että olen ainoa joka epäonnistuu kuvissa. Olimme kahden tunnin lenkillä ja Vili nautti tosi paljon. Uiskenteli rannalla, pureskeli käpyjä ja spurttaili välillä. On ihanaa katsoa kun koira nauttii.

Kuvia Vilin ulkoilusta:

Naamakuva <3

Tietty piti päästä kahlailee :D Tuota rantaa Vili ei ohita ilman kahlailua siellä

Hmmm...tärähtänyt kuva...Vilin smile

Tästä piti tulla hieno kuva, mutta Vili ei osannut katsoa kameraan...

 

 ..ja sitten kun se katsoi, ilme oli todella...kuvauksellinen...

 

Pieni levähdys, siis minulla, Vili jatkoi touhuamista. Tonki maata ja etsi kiviä ja käpyjä.

 

 

-Teija