1244786340_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vili nauttimassa kesästä

   Kesä on alkanut todella vauhdikkaasti. Vili on rohkaistunut entisestään, mikä on ihana asia. Koulutus jäänyt hieman taka-alalle, koska itse olen ollut riparilla ym. Ennen lomaa tein suursiivouksen: Pesin kotiloiden terraarion kunnolla (Hinkkasin kaikki limat irti seinistä ja vaihdoin turpeen) ja putsasin hiirien tavarat huolellisesti hajusteettomalla fairylla.  Sain ostettua pulloharjan ja pari tiskiharjaa niin siivoaminen onnistui leikiten.

   Hiiret eivät ole päässeet jaloittelemaan pitkään aikaan, mutta toivottavasti niin pian kuin mahdollista. Itse olen taas ensi viikolla menossa hevosleirille joten pikkuiset jäävät muun perheen hoidettavaksi. Tänään hiirillä on eläinlääkäri, kun loiset vaivaavat vieläkin. En voi käsittää mistä niitä loisia on tullut. Kotiloista tai koirista varmaan.

  Munasta ei muuten kuoriutunut pikku kotiloa. Ei ollut varmaan hedelmällinen. Mutta ei se mitään. Katotaan jos se neljäs kotilo tulee ensi keväänä tai parin vuoden päästä :) 

  Koirilta leikkasin eilen kynnet. Tai yritin. Vilillä oli päässyt kasvamaan aivan liian pitkiksi, koska yksi kynsi oli haljennut. Tuntuu että noi kynnet kasvavat niin nopeasti ettei yhtään pysy kärryillä. Sen suhteen pitäisi tsempata (koirien kynsien leikkaamisen). Vilin kasvattaja kävi muuten kesäloman alussa moikkaamassa. Kehui Viliä kovasti. Onhan Vili kuin eri koira viime kerrasta. Paljon rohkeampi ja jopa leikki emonsa kanssa alku-ujouden jälkeen.  Ansa (Sonza’s Aironmaiden, Vilin sisko) on pärjännyt hyvin näyttelyissä. Komeilee tälläkin hetkellä vuoden pentu Cavalier – listan ykkösenä.  Eipä tässä muuta. Mökkeilyä luvassa joten tulen kirjoittelemaan tänne Juhannuksen jälkeen. Hyvää kesänjatkoa vaan!