Roni 9 vuotta 2.9.! <3<3

Vietettiin about viikko sitten Ronin syndejä :). Täyttihän meidän tollo yhdeksän vuotta, mikä oli todellakin juhlimisen arvoista. Roni taisi olla itsekin todella innoissaan ja nautti herkuista ja ylimääräisestä huomiosta todella paljon. Vilikin antoi muutaman onnittelupusun, mutta oli välillä tosi mustis. Roni sai siis muutamia lahjoja: Minulta hönkäys henkitorven ja maustetun naudankorvan ja muilta pekoniluun ja pitkän kierreluun. Kakkua ei tullut tehtyä, koska herkkuja oli muutenkin tosi paljon.

 Kuvia lahjoista:

 

Tietysti piti olla myös kortti ;) Joka on nyt kadonnut jonnekin; taitaa olla Vilin silppuama.

Herkullinen pekoniluu

Pelottavin lahja Härän henkitorvi. Yritän ostaa joka vuosi karmeamman herkun :D

Lahjapaperi oli hauskaa Simpson aiheista ;)

Roni rakastaa lahjojen availua. Jouluna Roni innoissaan nuuskii kuusen alla olevia lahjoja ja etsii sieltä omiaan. Voi vain uskoa miten onnellinen se oli synttäripäivänään.

 

Henkitorvi maistui hyvin, ehkäpä parhaiten, kun pekoniluu sai odottaa.

Herkuttelun jälkeen lähdin Ronin kanssa kahdestaan Kallvikinniemeen kävelemään. Ulkona Roni muistuttaa itseään viisi vuotta nuoremmalta, kun se hösöttää ja viuhtoo ympäriinsä, plus sekoaa oravista. Ihana huomata, ettei ikä muuta Ronia. Se on sama "hullu koira" <3 edelleen, joka nolaa minut todella onnistuneesti välillä lenkillä.

  Hauskat synttärit oli, jee!