Vili 2 vuotta ! 5.10.

Tällä viikolla juhlistettiin Vilin synttäreitä. Oli niin kaunis viikko; sininen taivas ja upea syysruska. Vieläkin harmittaa ettei tullut otettua kuvia ulkona...Koirat ovat päässeet pitkille lenkeille ihan ilman takia ;) Lisää näitä viileitä syyspäiviä.

Vilillä oli siis suuret partyt, johon kuului siankorvia, naudanmahaliuskoja, maksapaloja ja lellimistä. Roni oli aivan malttamaton, joten Roni sai tietysti osan lahjoista, oikeastaan yli puolet..Täällä olikin hulinaa viime tiistaina. Kun Vili sai ikioman siankorvan, alkoi hirveä puolustus ettei vaan Roni päässyt osille. Se oli siis sitä, että Vili omisti itselleen maton, missä jäysti herkkuaan ja Roni vinkui hämmentyneenä vieressä. Vili pitää puoliaan vähän turhankin suurieleisesti, eli murisi aina kun Roni tuli lähelle...Mutta silti Vili ajattelee, että sillä on täydet oikeudet hakea Ronin herkut, vaikka sitten suoraan sen suusta...Yritä nyt siinä toimia jonain tuomarina noitten kahden riidoissa...Muuten synttärit meni tosi kivasti, käytiin koirien kanssa pitkällä kävelyllä ja sai taas kuulla kehuja kauniista koirista :D.

Vilin kanssa käydään nykyään välillä kallioilla kävelemässä, se on vähän sellasta extreme agilitya, kun ei sinne kursseille vielä tänä vuonna päästy...Kalliolla on oikeasti todella hauskaa. Koirat pääsevät näyttämään hämmästyttävää ketteryyttään loikkiessaan jyrkänteeltä toiselle. Vili varsinkin nauttii siitä tosi paljon <3

Toko on jäänyt nyt kaksi kertaa väliin (aarrghh..). Mutta eipä se mitään, treenaillaan aina Vilin kanssa vähän joka tilanteissa; lenkillä, kotona, mökillä ym.ym. Naksutinkin on löytynyt, joten noudon harjoittelu on päässyt taas vauhtiin :D En tiedä  kirjoitinko tänne, mitä viime kerralla, kun pääsimme tokoon, opittiin. Vili oppi todella nopeasti liikkeestä seisomisen. Ei nyt vielä mitenkään täydellisesti, mutta jää seuraamisesta hienosti seisomaan metrin päähän ja kontaktit ym. kohdallaan. Tiedä vaikka Vilin kanssa joskus mennään TOKO-kisoihin. Se olis aika hauskaa.

kuvia:

 

ihana lenkkipolku, ei pääse kuvassa ihan oikeuksiinsa..

kahlailu jatkuu, vaikka sitten jääkylmässä vedessä :)

Uljas kallioleijona ;)

Välillä huilitaan.

Väsynyt lenkkeilijä <3

Vili ja lahja (jonka avaaminen kesti varmaan puolituntia, kun sitä piti vahtia Ronilta...)

Koirat vain vähän innoissaan...

Roni odottaa herkkuja, kunhan Vili avaa paketin...

Lahja ei vieläkään avattuna. Siirryin kuvaamaan Ronia....

Lopulta menin repimään paketin auki. Vili jäystää herkkuaan, naudanmahaliuskaa, joka tuoksuu tosi ihanalle.

Aika menee kyllä tosi nopeasti. Tuntuu siltä kuin Vili olisi ollut vasta ihan vähän aikaa sitten pieni maitotölkin kokoinen pentu <3

Lämmintä syksyä kaikille!!!

^ kuva googlesta