Aamulla oli taas kiva herätys. Ensinnäkin Vili nukkui pääni päällä ja yritti varmaankin tukehduttaa minut karvoihinsa, ja toiseksi sain herätä ihmeelliseen rapinaan, joka kuului sänkyni alta. Oikeastaan se ei ollut pelkkää rapinaa, vaan hullua raapimista ja rapistelua, jota ei voinut olla kuulematta. Jotenkin arvasin heti kuka on kyseessä, nimittäin rakas hamsterini Victoria. Näin heti avonaisen kannen, ja tiesin, ettei kukaan hiiristä karkaile. 

Olin tietysti huolissani siitä onko Vicky on vahingoittanut itsensä, koska terraariosta ei pääse pois ilman uhkarohkeaa metrin mittaista hyppyä. Vicky näytti olevan kunnossa, ja antoi ottaa itsensä kiinni, mutta tutkin neidin silti todella tarkasti. En voinut olla huomaamatta herneen kokoista pattia poskipussien alapuolella. Ehkä Vicky oli hamstrannut jotain, mutta ei se siltä näyttänyt. Tai sitten kaikilla talvikoilla on sellainen. Huolestuin silti, ja aion tarkkailla Vickyn tilannetta.

Viliv kanssa lähdin aamulenkille, ja ulkona on taas ihana ilma. Aurinko paistaa, ja kesä tuntuu tekevän tuloaan :) Taidetaan lähteä kohta uudestaan lenkille, ja rannalle. Tänään myös harjasin Vilin turkin kunnolla sentti sentiltä. Kummasti sieltä turkin uumenista löytyy roskia, esimerkiksi keppejä, havuja ja lehtiä. Vili suunnittelee varmasti muuttavansa meidän kodin metsäksi, jotta kotonakin voisi kanniskella keppejä...

Ihanaa kevättä kaikille! :)

1303732768_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vicky on kova karkailemaan :)