Innostuin taas tulla kirjoittelemaan, kun lueskelin muiden kirjoituksia. Viime kirjoituksesta on aikaa reilusti yli puoli vuotta. Mutta ei se mitään. Suunnittelin tänne parempaa ulkoasua, jotain keväistä ;)

Koirien kanssa menee oikein mukavasti. Vilistä on kasvanut komea herra ja Roni on todella virkeä. Kaikista ihaninta on ollut huomata kuinka kiltti Roni on ollut tämän ekan vuoden ajan Vilille. On todella herttaista kun Vili käpertyy Ronin viereen nukkumaan ja Roni katselee hämmentyneenä ja kysyvänä <3 Suloinen parivaljakko.

Nyt kun kevät viimein kolkuttelee ovella, olisi agilityn alkeiskurssien paikka. Harmi vaan kun tänä keväänä läheinen agility-yhdistys ei pidäkään mitään alkeiskurssia :( Noh, voihan sitä itsekseen harjoitella. Olenkin jo aloittanut keppien opettamisen ja alku on näyttänyt lupaavalta. Myös naksutin on tullut hankittua ja sitä voi alkaa kokeilla tässä lähipäivinä :) Vili ja Roni on oppinu myös paljon uusia temppuja, kuten pyörimisen, pyytämisen, jalkojen pujottelun ym.

Suunnitelmia koirien kanssa tänä vuonna:

  • Agilitykurssille (jos kauempaa löytyy)
  • Vilin kanssa yritän oppia tänä vuonna kaikki tokon alkeisliikkeet
  • Ronille jäljen opettaminen (mejä hihna on tullut jo hankittua..)
  • Vilin kanssa Suomenlinnaan kesällä