Uudistin nyt ulkoasua :) Kirkkaan vihreä on mukavan kesäinen.

Koirilla on ollut tukala kesä, mutta onneksi olemme olleet paljon mökillä niin koirat ovat päässeet järveen vilvoittelemaan. Onhan tässä lähistölläkin merenrantoja, mutta sinileväongelman takia en koiria sinne päästä. Sinilevän takia Vilillä on nyt silmätulehdus. Vili sukeltelee vedessä ja jos sinilevää on vähän sitä ei oikein huomaa...No, lääkekuuri on päällä ja silmä näyttää jo paremmalta :)

Olen harjoitellut Vilin kanssa noutoa. Vili tajuaa nyt sanan "kapula". Silloin se ottaa noutokapulan hampaisiinsa. Hauskaa on tuon noudon opetteleminen :D.

Eilen tein koirien kanssa pitkän lenkin. Naapurin labaradori oli myös mukana. Oli huvittavaa katsella Vilin ja labukan menoa, kun ne olivat vapaana. Vili törmäsi vahingossa pari kertaa isoon koiraan, mutta muuten ne jölköttelivät kiltisti keskenään. Roni oli tietysti kiinni, mutta oli niin "hajujen maailmoissa" ettei ehtinyt harmitella sitä :)

Ilmoitin nyt Vilin ja minut agilitykursseille, jotka alkaisivat syksyllä. Sitä ennen olisi hallittavuustesti, joka jäntskättää nyt paljon. Pitää treenailla Vilin kanssa paikallaoloa ja luoksepäästävyyttä. Tässä agilityseuran nettisivut.