Lähdettiin nauttimaan helteistä mökille viime viikonloppuna. Koirat olivat tietysti mukana. Vili oli jo alussa todella innoissaan ja hyppäsi autoon heti kun oli mahdollista. Viikonloppu meni nopeasti koirien kanssa touhuessa; käytiin metsässä lenkillä, uitiin ja opetin keppejä. Keppien opettaminen sujui ihan hyvin. Vilille olen niitä opettanut kujakeppi -tyylillä. Eli kepeistä tehdään kuja, ja pikkuhiljaa siirretään keppejä lähemmäksi toisiaan. Onhan se aikaa vievää ja välillä hermoja raastavaa, mutta samalla koira oppii eteenlähettämisen ja ohjaamisen oikealta ja vasemmalta. Ronille opetin keppejä normaalisti, eli houkuttelin makupaloilla pujottelemaan keppejä. Siinä samalla oli pakko kokeilla Vilillä samaa, vaikkei niin pitäisi mennä tekemään. Kivvasti pujottelu sujui molemmilta. 

   Samalla tietysti kertailin ihan perusasioita, kuten sivullemenoa ja seuraamista. Vili osaa tulla ilman mitään avustusta sivulle ja vielä suoraankin useimmiten :D. Seuraaminen sujuu kontaktilla, Vilin pitäisi kyllä olla lähempänä. Ronin kanssa mennään vielä makupaloilla.

   Metsälenkit olivat aika uuvuttavia kuumuuden takia. Jopa Roni istui välillä paikoillaan hengähtämässä. Vili taas söi mustikoita minkä kerkesi :).

   Tänään Vilillä on ollut tosi hauskaa. Koira on leikkinyt itsekseen pienellä lelusta irroneella palalla, viskonut ympäriinsä ja juossut haltioituneena perässä. Hyvä, että koira osaa välillä viihdyttää itseään. Tänään haluisin harjotella noutamista. Harmi vaan kun on naksutin kadoksissa. Pitäisi niitä ostaa useampi..

  - Hyvää loppukesää vaan kaikille :)

kuvia:

Vili autossa <3

Roni vauhdissa.

Sivullemeno sujuu ihan hyvin

Piti kokeilla pujottelua myös ilman kujakeppejä

Sivulla, vähän vinossa...

Seuraamista..

 Vili rohmuaa mustikoita...